Aktualitások

Táncoló dinnyemagok
Mielőtt rátérnénk az őszi–téli időszak izgalmas újdonságaira, megkoronázzuk egy klasszikussal az idei zöldtea-szezont. E heti ajánlatunk édeskés, füves jegyeket és leheletnyi diós árnyalatokat tartogat. A kelyhek ásza: Lu’an Guapian – ismertebb...
Táncoló dinnyemagok
Mielőtt rátérnénk az őszi–téli időszak izgalmas újdonságaira, megkoronázzuk egy klasszikussal az idei zöldtea-szezont. E heti ajánlatunk édeskés, füves jegyeket és leheletnyi diós árnyalatokat tartogat. A kelyhek ásza: Lu’an Guapian – ismertebb...

Itt a második japán hullám!
Fűszeres alga és telt umami kíséretében nyár végére befutott a BIO-szakasz – ezzel a japán zöldek sora teljessé vált. Megérkezett a friss Sencha, Bancha, Gyokuro, Kabukicha, Genmaicha, Kukicha és Hojicha! A...
Itt a második japán hullám!
Fűszeres alga és telt umami kíséretében nyár végére befutott a BIO-szakasz – ezzel a japán zöldek sora teljessé vált. Megérkezett a friss Sencha, Bancha, Gyokuro, Kabukicha, Genmaicha, Kukicha és Hojicha! A...

Friss hírek oolong-fronton
Míg az Alishan ködös magaslatai lágy, krémes-virágos áramlatokat ígérnek, addig Nantou felől hűvösebb szelek várhatók: a Shan Lin Xi cédrusos jegyeit intenzív, virágos aromák kísérik. A sziget északi részéről a...
Friss hírek oolong-fronton
Míg az Alishan ködös magaslatai lágy, krémes-virágos áramlatokat ígérnek, addig Nantou felől hűvösebb szelek várhatók: a Shan Lin Xi cédrusos jegyeit intenzív, virágos aromák kísérik. A sziget északi részéről a...

A nyári szüret arcai: Castleton és Giddapahar
Napszívta levelek, száraz virágok és sütött oolongokat idéző parfümös fátyol – megérkeztek a nyári szüretelésű darjeelingek a Castleton és a Giddapahar kertből! Főzetük egyaránt szikár és testes; a megszokottnál kevésbé...
A nyári szüret arcai: Castleton és Giddapahar
Napszívta levelek, száraz virágok és sütött oolongokat idéző parfümös fátyol – megérkeztek a nyári szüretelésű darjeelingek a Castleton és a Giddapahar kertből! Főzetük egyaránt szikár és testes; a megszokottnál kevésbé...

Partot értek az első japán zöldek!
Édes tengeri árnyalatok, sós főtt kukorica – ha egyetlen mondatban kellene összefoglalni három különböző karaktert, közös visszhangokkal. A létszám még nem teljes: első körben a nem-BIO szekció tagjait ízlelgetjük. Megérkezett a...
Partot értek az első japán zöldek!
Édes tengeri árnyalatok, sós főtt kukorica – ha egyetlen mondatban kellene összefoglalni három különböző karaktert, közös visszhangokkal. A létszám még nem teljes: első körben a nem-BIO szekció tagjait ízlelgetjük. Megérkezett a...

Itt a friss Long Jing 2.0!
Elszaladt a szünidő, itt termett a friss Long Jing! A teaház újra nyitva, visszatértünk – és nem is üres kézzel! Megérkezett a friss Long Jing – na nem az Upper Grade,...
Itt a friss Long Jing 2.0!
Elszaladt a szünidő, itt termett a friss Long Jing! A teaház újra nyitva, visszatértünk – és nem is üres kézzel! Megérkezett a friss Long Jing – na nem az Upper Grade,...